Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Tjelesna zaštita

 

Zaštita imovine

U obavljanju poslova tjelesne zaštite imovine sudjeluju stručno osposobljeni djelatnici sa visokom profesionalnom obukom. Pored tehničke opremljenosti zaštitari su odjeveni u odgovarajuće odore čime smo stvorili prepoznatljivog zaštitara. Prilikom preuzimanja objekata, snima se ugroženost objekta, predlažu se mjere zaštite u poboljšanju sigurnosti objekta te zajedno sa korisnikom usluga izrađuje naputak o radu zaštitara. U sastavni dio usluge ubraja se i kontrolna služba koja osigurava da zaštitari pravovremeno i uredno izvršavaju postavljene zadatke šticenog objekta.

Pratnja novca i dragocjenosti

Prijenos novca obavljamo profesionalno osposobljenim zaštitarima u skladu sa zakonskim propisima. Planski pristup pružanju usluga pratnje novca i dragocjenosti osigurao nam je veći broj korisnika čime smo opravdali njihovo povjerenje.

Bodyguard usluge

Ovu vrstu usluga pruža strucno i visoko profesionalna služba opremljena suvremenom tehnickom opremom i vozilima kako bi u svakom trenutku sprijecila ugrožavanje šticene osobe. Osim usluga šticenja VIP osoba, pružamo i usluge prijevoza VIP osoba te šticenje imovine u njihovom odsustvu.

Obuka građana za držanje i nošenje oružjaKontrolni obilasci objekata

Kontrolni obilasci štićenih objekata pridonose još sigurnijoj i kvalitetnijoj zaštiti povjerene imovine pogotovo ako su u kombinaciji sa tehničkom zaštitom.

Redarske usluge

Sa svojim djelatnicima pružamo redarske usluge na raznim okupljanjima, skupovima, manifestacijama, koncertima, festivalima, maturalnim zabavama, sportskim priredbama i natjecanjima i sl.

Potrebne su Vam naše profesionalne usluge tjelesne zaštite? Molimo Vas da popunjeni obrazac dostavite na našu email adresu info@sigurnost-boljun.hr

Preuzmite obrazac